Loading…

Het basisdienstenpakket van Glans bestaat uit het dagelijks schoonmaak- onderhoud van kantoor- en winkelpanden, scholen, instellingen, enzovoorts.

Graffiti verwijderen

Snel, veilig, betaalbaar en zonder beschadiging van de ondergrond

Asbestsanering

Glans Asbestsanering B.V. is in haar dienstverlening een volwaardige partner

item_asbest

Gerechtelijke ontruimingen

Voor diverse wooncoöperaties verrichten wij reeds diverse werkzaamheden. Eén van de werkzaamheden zijn de gerechtelijke ontruimingen. De inboedel wordt door Glans Schoonmaakbedrijf b.v. of opgeslagen of afgevoerd. Daarna wordt de woning geheel gereinigd, zodat de volgende bewoner zich weer in een schoon huis kan nestelen.

Een ander soort van ontruiming is bijvoorbeeld een overlijdensgeval in de familie of u heeft als instelling een kamer waarin een cliënt heeft gewoond die overleden is zonder familie of nabestaanden en u bent belast met het ontruimen van het woonhuis, appartement of kamer in een senioreninstelling. Naast alle emoties die bij het ontvallen van een dierbare naar boven komen, moet u zich ook nog eens bezig houden met dit soort aardse zaken. Wij weten uit ervaring dat dit soort ontruimingen emotioneel zijn en een zeer zware fysieke druk kunnen veroorzaken.